Medobčinsko tekmovanje v šahu

 Osnovna šola Antona Ingoliča Spodnja Polskava je bila gostitelji medobčinskega tekmovanja v šahu. Tekmovanje je bilo v četrtek, 23. 11. 2017. Tekmovali so učenci iz osnovnih šol občin Makole, Oplotnica, Slovenska Bistrica in Poljčane. Skupaj je tekmovalo 82 otrok. Igrali so v treh enotnih kategorijah in sicer v kategoriji do 9 let, v kategoriji do 12 let in v kategoriji do 15 let. Priznanja je  prispevala OŠ Antona Ingoliča Spodnja Polskava, pokale za ekipno razvrstitev pa je prispeval Javni zavod za šport iz Slovenske Bistrice.  

Preberi več

Medobčinsko prvenstvo v košarki za starejše dečke

Osnovna šola Kajetana Koviča Poljčane, je 16. 11. 2017, organizirala in izvedla medobčinsko tekmovanje v košarki za starejše dečke, letnik 2003 in mlajši. Sodelovale so naslednje ekipe: OŠ Pohorskega odreda Slovenska Bistrica, OŠ Antona Ingoliča Spodnja Polskava, 2. OŠ Slovenska Bistrica, OŠ Pohorskega bataljona Oplotnica in OŠ Kajetana Koviča Poljčane.

Preberi več

Medobčinsko tekmovanje v malem nogometu za mlajše učence

Na letošnjem tekmovanju v malem nogometu za mlajše učence, je sodelovalo 8. šol iz občin Slovenska Bistrica, Poljčane in Oplotnica. 

Zelo zanimivi boji so prinesli končno zmago OŠ Pohorskega odreda iz Slovenske Bistrice, ki je bila v finalu boljša od ekip 2. OŠ Slovenska Bistrica ter OŠ Črešnjevec.

Preberi več

Medobčinsko tekmovaje v malem nogometu za sterejše učence

V Slovenski Bistrici je v organizaciji Osnovne šole Anice Černejeve iz Makol, potekalo medobčinsko tekmovanje v malem nogometu za starejše učence. V prelepem sončnem vremenu se je devet ekip iz OŠ Pohorskega Odreda Slov. Bistrica, OŠ Oplotnica, OŠ Črešnjevec, OŠ Laporje, OŠ Spodnja Polskava, OŠ Poljčane, OŠ Makole, 2. OŠ Slov. Bistrica ter OŠ Tinje pomerilo za čim boljše uvrstitve.

Preberi več